Herindeling site

21 juli 2024 - Zwolle, Nederland

Dag lieve volgers,

Ik heb al mijn verhalen even ingedeeld per jaar. Nu staat er onder de banner en net boven de titel van het verhaal in lichtgrijs een jaartal. Daar kun je op klikken en dan kun je dus ook andere jaartallen kiezen. Ik hoop dat het hierdoor wat overzichtelijker wordt.

Over iets meer dan 11 dagen is het zover en gaan we weer naar de USA. Het is volgens mij het enige waar ik nu nog mee bezig ben in mijn hoofd. Maar ook Lars en Kenzi en Stephan zijn al druk met alles voor de reis. De laatste dingetjes in huis worden gedaan. Volgend weekend hebben we niets gepland zodat we het huis kunnen schoonmaken en de koffers al zoveel mogelijk inpakken. Want maandag 29 juli (Stephan), dinsdag 30 juli (Stephan en ik) en woensdag 31 juli (Stephan en ik) moet er gewoon gewerkt worden. En donderdag 1 augustus vliegen we al. In principe gaan we donderdag vanuit huis naar Schiphol, tenzij we voor een leuke prijs een hotelkamer kunnen regelen in de nabijheid van Schiphol. Dan gaan we woensdag na werktijd al die kant op.

Donderdags vliegen we rond half 2 's middags en dan landen we (na een overstap in NYC) rond half 11 plaatselijke tijd in Salt Lake City. Maar daar is het 8 uur vroeger dan in NL. Dus dat betekent dat het volgens ons lichaam dan al half 7 vrijdagmorgen is. Een lange dag dus...

Eigenlijk heb ik niet veel meer te melden, dus tenzij er nog iets bijzonders op ons pad komt, is het volgende verslag vanuit de USA...

1. Alfons:
    21 juli 2024
    Sssssssspannend. We zien weer uit naar de verslagen van jullie activiteiten.
  2. Mientje Kamphuis:
    21 juli 2024
    Ik kijk er na uit om je mooie vakantie verhalen te lezen β€οΈπŸ’‹
  3. Anneke van der Vinne:
    21 juli 2024
    Leuk om straks de verhalen te lezen wat jullie zoal beleven, ik zie er naar uit.
  4. Annelies koopman:
    21 juli 2024
    Wat gaat het snel, geweldig alle leuke avonturen nog voor jullie. Voor zo’n grote reis ben je altijd druk (leuk druk). πŸ›«πŸ›«πŸ›«πŸ›«πŸ›«πŸ›«πŸ›«πŸ›«πŸ›«
  5. Menzo Koopman:
    21 juli 2024
    Laatste loodjes en dan mooie momenten samen. Ik verheug me op de verhalen!
  6. Ray:
    21 juli 2024
    Heel veel plezier! Wat een fantastisch vooruitzicht
  7. Monica Vlug:
    30 juli 2024
    Heerlijk vooruitzicht lieve buurtjes. Succes met de laatste voorbereidingen en laatste werkdagen. We zien elkaar weer na jullie vakantie 😘
  8. Agnes:
    1 augustus 2024
    Goede vlucht.
    En heel veel plezier.
    Ik zitten weer te wachten op jullie mooie verhalen.
    Knuffel van mij.